Renovació Targetes Tarraconins i TTE Millorada

Avança’t i no facis cues!

Targeta dels Tarraconins                    TTE Millorada

 

 

 

 

A partir de l’1 de juliol ja pots demanar la teva Targeta dels Tarraconins amb transport o TTE millorada pel curs escolar. Encara que la targeta no començarà a funcionar fins al proper 1 de setembre, ja pots començar els tràmits per sol·licitar-la i així evitar les cues al setembre.

Encara que la targeta no començarà a funcionar fins al proper 1 de setembre, ja pots començar els tràmits per sol.licitar-la i així evitar les cues al setembre.


TARGETES TARRACONINS  I  TTE MILLORADA PEL CURS 2019-2020

 

SOL·LICITUD TARGETA DEL CLUB DELS TARRACONINS

La targeta del Club dels Tarraconins amb transport integrat proporciona als infants fins a 16 anys la possibilitat de viatjar de forma gratuïta i sense limitacions des de l’1 de setembre al 30 de juny. A més a més, al fer-se soci del Club també gaudirà de tots els avantatges en serveis i activitats de lleure. Podeu veure’ls tots a: http://www.tarraconins.cat/dupondis/avantatges_club/

El cost de la targeta personalitzada del Club dels Tarraconins amb transport integrat TTE MILLORADA es de 10,00€ per any.

Requisits:

Ser estudiants fins a 4rt d’ESO que estiguin empadronats i escolaritzats al municipi de Tarragona.

Podeu sol·licitar-la:

Presencialment a l’OMAC. Haureu de portar el DNI del representant legal (pare/mare/tutor), el certificat conforme està escolaritzat en un centre de Tarragona i una fotografia de l’infant. Caldrà que ompliu una sol·licitud i l’OMAC us indicarà del lloc de recollida en 15 dies.

 

SOL·LICITUD TARGETA TTE MILLORADA

El cost de la targeta personalitzada TTE MILLORADA es de 10,00€ per any.

Requisits:

Ser estudiants fins a 4rt d’ESO que estiguin empadronats i escolaritzats al municipi de Tarragona.

Podeu sol·licitar-la:

Presencialment a l’OMAC. Haureu de portar el DNI del representant legal (pare/mare/tutor), el certificat escolar i una fotografia de l’infant. Caldrà que ompliu una sol·licitud i l’OMAC us indicarà del lloc de recollida en 15 dies.

 

RENOVACIÓ CURS 2019-2020

1.- Els usuaris podran passar a fer la renovació pels Centres de l’E.M.T. (Pl. I. Tarraco i Soler) a partir del dia 1 de Juliol.

2.- S’ha d’aportar el certificat escolar actualitzat o resguard de la matricula quan el curs a realitzar sigui 1r d’ESO i 4rt d’ESO.

4.- Els títols renovats tindran validesa des de l’1 de setembre  fins al 30 de Juny, de dilluns a diumenge en línies diürnes, incloent les vacances de Nadal i Setmana Santa.

5.- El cost de la renovació és de 10,00€ anuals en concepte de despeses de gestió i manteniment. Si no es duu la targeta al renovar s’hauran d’abonar els 3,50€ de l’expedició de la targeta