Estació Creactiva HYURO

INAUGURACIÓ AQUEST DISSABTE 11 DE MARÇ A LES 20H

EMT ES CONSOLIDA COM ESPAI PÚBLIC D’EXPRESSIÓ ARTÍSTICA

 Demà dissabte s’inaugura la tretzena intervenció artística a l’estació d’autobusos

L’Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona ha tornat a cedir les seves instal·lacions per a la tretzena intervenció artística del programa “Estació Creactiva” del col·lectiu Künstainer. En aquesta ocasió es tracta del mural a l’andana de l’estació d’autobusos “Ser nadie, ser cualquiera, ser todos” de l’artista Hyuro, que s’inaugurarà demà, dissabte, a les 20 hores.

L’EMT col·labora en aquest programa artístic des de l’any 2010 cedint l’espai de l’estació, entenent que l’espai públic juga un paper essencial en la comunicació entre els ciutadans i permet fer del públic part de l’obra, alhora que proporciona l’oportunitat d’una experiència col·lectiva.

El programa Estació Creactiva es va iniciar amb la inauguració el 26 de juny de 2010 de la intervenció artística “Distorsión libre” de Unai Reglero. Durant aquests 7 anys, han utilitzat l’espai de l’estació d’autobusos més de 15 artistes d’arreu, amb diferents suports i llenguatges, que han consolidat l’estació com un dels referents de l’expressió artística en un espai públic.