URGENT COVID-19 17-03-2020

L’AJUNTAMENT DE TARRAGONA DONA UN PAS MÉS EN EL CONFINAMENT DE LA CIUTADANIA I AQUESTA NIT SUSPENDRÀ TOTES LES LÍNIES D’AUTOBÚS MUNICIPAL

L’empresa de transports municipal reconvertirà els busos en un servei per atendre les necessitats essencials

En dos dies han caigut en un 91,8% els usuaris dels autobusos municipals

________________________________________

 

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) suspendrà a partir d’aquesta nit, a les 00.00h, el servei de totes les seves línies. En aquests moments, l’EMT està reconfigurant totes les línies municipals d’autobús per reconvertir-les en un servei a demanda de les necessitats essencials que es deriven d’aquesta situació de confinament. Una mesura única i que servirà per reduir dràsticament la mobilitat per la ciutat de Tarragona. “No té sentit que la gent vagi a treballar. El que hem de fer és quedar-nos tots a casa perquè és l’única manera de combatre aquesta pandèmia”, explica el president de l’EMT, Jordi Fortuny. En concret es destinaran 4 autobusos per atendre aquestes necessitats essencials.

 

Es podrà trucar al 900 365 114  – 977543244  -  657784724 per sol·licitar serveis essencials. Així mateix, s’informarà a cada parada amb un paper dels serveis essencials.

 

Cau l’ocupació en un 91,8%

De fet, des d’ahir l’EMT ha experimentat una reducció del 91,8 per cent dels usuaris dels autobusos municipals respecte fa una setmana. Ahir, 16 de març, primer dia que entrava en vigor el decret que estableix l’estat d’alarma, les diferents línies de la ciutat que gestiona l’EMT van sumar 3.000 passatgers, a diferència dels 38.331 que els van fer servir fa just una setmana, el 9 de març. “Agraïm a la ciutadania que faci cas i es quedi a casa perquè és l’única manera de protegir-nos del contagi del coronavirus”, explica el president de l’EMT, Jordi Fortuny.

 

TARRAGONA 17 DE MARÇ DEL 2020