EMT

Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona

EMT

Estem al teu servei. Ens movem amb tu. Transportem vides, il•lusions, somnis. Onze milions de passatgers. Onze milions d’ànimes. Onze milions de projectes. Amb l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona la ciutat viu el futur, sent el present i respecta el seu passat. Més serveis, més línies, més qualitat, més tecnologia, més medi ambient, més proximitat…. Tota la informació sobre l’Empresa Municipal de Transports la trobaràs en aquesta plana web. EMT. Anem amb tu.

Història

Un petit viatge a través de la història:
T’oferim un breu recorregut per la història dels transports públics a Tarragona, que comença a finals del segle XIX i avança paral•lelament a l’evolució de la nostra ciutat:

  • A l’octubre de 1882 s’inicia la construcció del tramvia a Tarragona, inaugurat un any després, i es converteix en la quarta ciutat de l’Estat amb transport públic.
  • Durant els anys 50 i 60 la industrialització va suposar el desenvolupament del transport públic.
  • Els primers anys de la dècada dels 70 són anys de reivindicacions veïnals per incrementar els serveis d’autobusos. I com a resposta a aquestes necessitats…
  • El 1986 les línies de Tarragona passen a dependre dels serveis municipals i es crea l’actual Empresa Municipal de Transports de Tarragona.
  • Al llarg del nou segle, l’EMT ha anat adaptant la seva estructura i infraestructura a les noves necessitats dels ciutadans i usuaris per donar més servei i construir una ciutat més accessible, sostenible i propera.  Aquesta és la nostra aposta de futur per continuar creixent i viatjant al teu costat.

Missió, visió i valors

Missió: Una Tarragona més pròxima i sostenible.

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona té com a missió contribuir a una mobilitat urbana més ràpida, de qualitat i sostenible.

Visió: Un servei públic de qualitat.

La visió de l’EMT és constituir-se en una empresa de transport públic referent dintre dels ens públics estatals a capitals de província. Com? Per la seva preservació del medi ambient, per la seva gestió de línies i l’optimització dels seus recursos.

Valors: La transparència i la feina ben feta.

Transparència i bon funcionament. Aquests dos termes marquen la política de l’EMT i és el que ens demana la gent com tu. Perquè sabem que no hi ha res més important que treballar amb ètica i ser modèlics quant al compliment dels horaris.