Noves tarifes 2016

Nota de premsa noves tarifes 2016

 

LES NOVES TARIFES DE L’EMT ENTREN EN VIGOR EL PROPER DILLUNS, 1 DE FEBRER 

Els usuaris disposen de 2 mesos per esgotar els títols amb l’antiga tarifa 


El proper dilluns, dia 1 de febrer, entren en vigor les noves tarifes de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona, amb un increment del 2,6% en la tarifa del bitllet. Aquesta revisió però, no afectarà al preu dels abonaments més utilitzats, que engloba el 54% dels usuaris de l’EMT, ni tampoc a les condicions de bitllet gratuït.

L’augment de la tarifa es tradueix en una pujada de 2 cèntims el viatge, de mitjana. El bitllet senzill passarà de 1,45 a 1,50€, però la T Tarraco passarà de 41 a 41,50€ i la T Jove no variarà, seguint els criteris de suport al bitllet social de l’EMT.

Els usuaris disposen, a partir del dilluns, de dos mesos per esgotar els títols amb l’antiga tarifa. L’1 d’abril, doncs, ja no seran vàlids els abonaments i targetes adquirits amb el preu anterior.

Per evitar els inconvenients d’esgotament de títols abans de la seva caducitat, EMT recomana l’ús de la targeta T-Avança que permet pagar a final de més i que sempre aplica el millor preu en funció del nombre de viatges que es realitzin.

Aquesta targeta té un preu de 3,50 euros, que no cal renovar fins que no es faci malbé, i es pot sol·licitar per internet a l’adreçahttp://emtanemambtu.cat/about/t-avanca/sol-licita-t-avanca/

Cal recordar que la revisió de les tarifes ve obligada pel Pla d’Ajust iniciat l’any 2012 i l’augment de l’IPC, després de mantenir les mateixes tarifes els darrers dos anys.

 

Tarragona, 28 de gener de 2016