L’Emt incorpora vuit punts de recàrrega d’abonaments

L’EMT INCORPORA VUIT PUNTS DE CÀRREGA D’ABONAMENTS COM A
SOLUCIÓ TEMPORAL FINS AL RESTABLIMENT TOTAL DEL SERVEI

Els punts de venda s’han restablert amb recursos propis, i en paral·lel es treballa en alternatives pel restabliment total del servei

L’Empresa Municipal de Transports habilita amb recursos propis vuit punts de càrrega d’abonaments a la ciutat, que se sumen als dos Centres d’Atenció al Client també habilitats per a aquest  propòsit.  La  incorporació  d’aquests  nous  punts,  en  funcionament  des  de  fa  unes setmanes,   és el resultat de la línia de treball engegada per l’EMT després que l’empresa encarregada de  subministrar  el  servei  de  recàrrega dels  abonaments  de  l’EMT en diferents quioscs de la ciutat, CSQ Non Stop Shops, S.L., deixés d’oferir aquest servei.

En paral·lel a l’execució d’aquesta solució temporal, l’EMT està treballant intensament per buscar solucions definitives i contactant amb diferents empreses distribuïdores per tornar a posar a disposició de la ciutadania, al més aviat possible, el servei de recàrrega d’abonaments EMT en els punts habituals.

 

Els actuals vuit punts de venda estan ubicats arreu de la ciutat, per intentar donar una major cobertura possible a les persones usuàries.

 

Es poden consultar els punts de venda actuals en el següent enllaç:

http://emtanemambtu.cat/about/punts-de-recarrega/