L’EMT s’implica activament amb el carnaval

 

L’EMPRESA MUNICIPAL DE TRANSPORTS DE TARRAGONA S’IMPLICA ACTIVAMENT AMB EL CARNAVAL 

 

 

 

Es reforça el servei ordinari i s’assumeix el servei de transport dels tombets del Rei Carnestoltes i la Concubina pels centres educatius i seus socials de la ciutat. 

L’EMT també s’encarregarà del desplaçament de 1.700 persones de 16 comparses els dies de la Rua de l’Artesania i la Rua de Lluïment.

 

L’EMT mobilitza prop d’una quarantena de treballadores i treballadors per a contribuir a fer arribar l’esperit del Carnaval a la ciutat. Plantilla de l’àrea d’administració, servei especial, planificació, caps de trànsit i inspectors participen, un any més, en un dispositiu especial per tal de planificar, programar i transportar 1.700 persones de 16 comparses que participaran en la Rua de l’Artesania i la Rua de Lluïment del Carnaval 2024, el dissabte 10 i diumenge 11 de febrer.

 

D’altra banda, l’EMT també assumeix el servei de transport del Tombet del Rei Carnestoltes i la Concubina que el dijous 8 i el divendres 9 de febrer al matí visitaran escoles públiques i llars d’infants de Tarragona. Així mateix, també s’organitza el servei del Tomb del Rei Carnestoltes i la Concubina que el dijous 8 i el divendres 9 de febrer a la tarda visiten seus socials de la ciutat.

 

La presidenta de l’EMT, Sonia Orts, destaca que “Per l’EMT és una satisfacció implicar-nos amb el Carnaval de Tarragona, proporcionant serveis de transport a les comparses, i també participant amb el Tombet i el Tomb del Rei Carnestoltes, què és una iniciativa que contribueix a fer arribar l’esperit del Carnaval arreu de la ciutat”.