ACTUALITZACIÓ DE L’APP ‘ETMOU’

 

L’EMT INICIA UN PROCÉS D’ACTUALITZACIÓ DE L’APP ‘ETMOU’

L’Empresa Municipal de Transports està immersa en un procés d’actualització i millora de l’aplicació per mòbils sobre el servei d’autobusos ‘EtMou’, amb l’objectiu que l’app continuï essent una eina útil, pràctica i senzilla per a les persones usuàries del transport públic de la ciutat.

 

Actualment l’aplicació no està disponible per a nous usuaris en dispositius Iphone, però sí en dispositius Android: Enllaç de descàrrega

 

Està previst que el termini d’execució dels treballs d’actualització finalitzi en les pròximes setmanes. L’actualització de l’aplicació ‘EtMou’ mantindrà les actuals eines per a les persones usuàries com són la presentació de totes les línies i horaris, les notícies de darrera hora d’incidències i les diverses eines a partir de la geolocalització com són les parades més properes, el temps d’espera o els codis QR que identifiquen la parada on l’usuari està en aquell moment. Així com la funció ‘Porta’m’ a través del qual donant un punt d’origen i un de destí mostra la millor ruta en bus.

 

 

Tarragona, 24 d'abril de 2024