L’EMT estrena nova línia d’autobús L43 entre el Complex Educatiu de Tarragona i Bonavista

L’EMT estrena nova línia d’autobús L43 entre el Complex Educatiu de Tarragona i Bonavista i adapta horaris de la L42

 ”"
 

La nova línia L43 entra en servei el dilluns 8 de gener i dona resposta a les peticions dels usuaris i usuàries del Complex Educatiu de Tarragona 

 

La línia d’autobús L42, que fa el trajecte des de Pere Martell fins al Complex Educatiu de Tarragona, adapta horaris per adequar-se a les necessitats de les persones usuàries

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona posa en marxa la nova línia L43 que connecta el Complex Educatiu de Tarragona i Bonavista sense haver de fer transbord. L’objectiu és millorar les connexions, i donar servei a les persones usuàries residents als barris de ponent que diàriament es desplacen fins al Complex Educatiu de Tarragona. D’altra banda, la línia L42 que fa el trajecte des de Pere Martell fins al Complex Educatiu de Tarragona, adapta els horaris a la tarda per adequar-se a les necessitats de les persones usuàries.

 

Aquestes dues actuacions es duen a terme arran de la primera reunió de coordinació entre la presidenta de l’EMT, Sonia Orts, el seu gerent, Joan Manrubia,  la direcció del Campus Educatiu de Tarragona i els representants cossos de seguretat: Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana.

 

Sonia Orts, presidenta de l’EMT, destaca que “escoltem les peticions fetes per les persones usuàries i treballem per donar la màxima cobertura a les necessitats canviants de la ciutat, sempre amb l’adequació dels recursos disponibles de l’empresa”. Així mateix, afegeix que “hem establert reunions de coordinació i seguiment amb la direcció del Campus Educatiu de Tarragona per posar en comú les necessitats dels alumnes i professors i anticipar-nos a les demandes dels usuaris”.

 

En concret, la línia 43 cobrirà el recorregut entre el Complex Educatiu i Bonavista passant per Icomar, Riuclar, Torreforta i Campclar. La línia 42 adaptarà l’horari de tarda amb sortida des del Complex Educatiu a les 18.35 h i 19.35 h els dies lectius, i sortida des de la parada de Pere Martell a les 18.55 h els dies lectius.

 

”"

 

 

Podeu consultar el detall de línies i freqüències de pas al web emtanemambtu.cat o a través de l’APP EMT Tarragona.

Adjunt trobareu el mapa de la línia L43