Tancament de la zona regulada de Battestini

 

Tancament de la zona regulada de l’aparcament Battestini amb motiu de les obres del projecte de l’intercanviador d’autobusos

 

Les obres de la nova estació d’autobusos urbans de Tarragona començaran a principis d’aquest mes de març i compten amb el finançament dels fons Next Generation

 

 

A partir d’aquest diumenge 18 de febrer, la zona regulada del pàrquing Battestini estarà inoperativa a conseqüència de l’inici dels treballs de les obres del projecte de l’intercanviador d’autobusos de l’EMT al carrer Doctor Battestini.

 

Avui dimecres 14 de febrer s’han iniciat els treballs de senyalització de la zona, per comunicar als usuaris que la zona d’estacionament regulat romandrà inoperativa a partir del diumenge 18 de febrer.

 

L’Ajuntament de Tarragona va adjudicar les obres de construcció de l’intercanviador d’autobusos del carrer del Doctor Battestini a l’empresa Romà Infraestructures i Serveis. El pressupost dels treballs és d’1,24 milions d’euros i el termini d’execució és de vuit mesos. L’objectiu d’aquesta nova infraestructura, finançada a través dels fons europeus Next Generation, és reorganitzar el servei de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona.