PRESENTACIÓ T-AVANÇA A LES JORNADES ITS

L’EMT presenta la seva targeta post apagament T-Avança en las jornades ITS a Catalunya

L’Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona (EMT) va presentar el passat dia 3 de febrer la T-Avança, la seva targeta de post pagament, durant les jornades ITS (Intelligence Transport Systems) a Barcelona.

Aquestes jornades va estar organitzades per ITS España, una associació sense ànim de lucre fundada el 2002 amb l’objectiu d’unir el sector públic, privat i acadèmic relacionat amb els Sistemes Intel·ligents de Transport, per fer més segura, sostenible i eficient la mobilitat de persones i mercaderies a través dels diferents modes de transport.

La trobada tenia per objecte  l’intercanvi d’informació i experiències així com la promoció i difusió dels interessos de les noves tecnologies aplicades al transport.

 

Mario Cortés, gerent d’EMT, va explicar les particularitats de la targeta de post pagament T-Avança, que ha estat pionera a l’Estat.Les característiques principals d’aquesta són que és una targeta sense contacte, personalitzada, amb la qual l’usuari sempre paga la millor tarifa.

 

Les sessions de les jornades van girar sobre noves solucions per a la reducció de l’efectiu en el Transport Públic, gestió Intel·ligent de la Mobilitat, noves fonts d’informació sobre la mobilitat i la es últimes tendències en targetes sense contacte.