Nou recorregut de la línia 55

Trajecte simbòlic per celebrar la posada en marxa del tram de la línia 55 que uneix Tarragona 2 amb el Campus Catalunya.  

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (l’EMT) conjuntament amb diversos representants veïnals de Mas d’en Pastor, Rodolat del Moro, Tarragona 2 i  Sant Pere i Sant Pau han realitzat avui un trajecte simbòlic del nou tram de la línia 55 des de la nova parada de Josep Gramunt i Subiela (davant de l’escola Pax) fins a la porta del Campus Catalunya.

 

Sonia Orts, presidenta de l’EMT, i Joan Manrubia, Gerent de l’EMT, han volgut acompanyar als veïns i veïnes en aquest primer trajecte simbòlic, de l’últim tram de la línia 55 que uneix Tarragona 2 amb el Campus Catalunya.

 

La reordenació de la línia 55 s’ha treballat de forma conjunta estudiant les necessitats dels veïns i veïnes i les possibilitats de l’empresa. El treball de  reordenació està orientat a satisfer les necessitats de connexió dels districtes nord i eixample amb el centre de la ciutat.

 

La presidenta de l’EMT, Sonia Orts, apunta que “la reordenació de la L55 s’ha treballat de forma conjunta amb les associacions veïnals ajudant-nos, així, a marcar les prioritats que en aquest cas estan enfocades a donar servei als principals punts d’activitat i centres educatius del seu entorn” i, afegeix, “facilitar l’ús del  transport públic és la fórmula per canviar hàbits en la ciutadania cap a una mobilitat més sostenible”.  

 

Un dels principals objectius de la reordenació és facilitar als veïns i veïnes de l’àrea d’influència de pas de la línia 55 el desplaçament amb transport públic apropant-los als principals punts d’activitat i centres educatius del seu entorn com ara: IES Sant Pere i Sant Pau, CEIP Marcel·lí Domingo, Campus URV Sescelades, IES Comte de Rius, Col·legi la Salle Tarragona i l’Escola Pax.

 

Tarragona, 4 de setembre del 2023