Reunió de coordinació de l’EMT i la direcció del Campus Educatiu de Tarragona

Primera reunió de coordinació de l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona amb la direcció del Campus Educatiu de Tarragona i els cossos de seguretat. 

 

 

Aquesta setmana, Sonia Orts, presidenta de l’Empresa de Transports Municipals de Tarragona (EMT) i el seu gerent, Joan Manrubia, han tingut la primera reunió de coordinació del curs amb la direcció del Campus Educatiu de Tarragona i els representants cossos de seguretat: Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana.

 

La trobada està emmarcada en unes reunions de seguiment i coordinació de mesures que per tal  d’ajustar el servei d’autobusos municipals que l’empresa municipal fa al Complex Educatiu, on es cobreixen les necessitats de mobilitat dels més de 3.000 alumnes que té el campus durant el calendari escolar, molts dels quals trien el transport públic en els seus desplaçaments.

 

A la reunió també es van tractar les mesures preventives amb l’objectiu de potenciar les conductes cíviques entre els alumnes.

 

Sonia Orts, presidenta de l’EMT: “aquestes reunions de coordinació serveixen per posar en comú les necessitats dels alumnes i professors i anticipar-nos a les demandes dels usuaris”.  

 

Tarragona, 6 de setembre de 2023