L’EMT PRESENTA “ETMOU”

L’EMT PRESENTA “ETMOU”, LA NOVA APLICACIÓ AMB UN DISSENY INNOVADOR I EINS MOLT ÚTILS PER A L’USUARI


Responent a les millores sol·licitades pels usuaris i la necessitat de ser exigents amb la incorporació de les noves tecnologies a la vida diària, l’Empresa Municipal de Transports (EMT) presenta una nova APP per a dispositius mòbils Android i Iphone que es posa en marxa amb l’objectiu d’arribar de manera més senzilla, pràctica i útil als usuaris del transport públic de la ciutat i que sota el nom de Etmou presenta un disseny innovador i amb eines molt útils per a l’usuari.

 

Així doncs, l’aplicació presenta un nou disseny, amb millor optimització del rendiment i el pes, amb continguts útils per a l’usuari i amb la innovació com a objectiu principal ja que presenta diverses eines a partir de la geolocolització, com són les parades més properes, el temps d’espera o el codis QR que identifiquen la parada on l’usuari està en aquell moment.

 

A mode de continuitat el que sí que es contempla, com l’antiga APP és la presentació de totes les línies i horaris, les notícies de darrera hora d’incidències i es pretén que sigui una millora de l’actual en molts altres aspectes, ja que ara per ara en són molts, però cal fidelitzar més a l’usuari, sobretot al jove que s’informa i es mou a través de les noves tecnologies.

 

L’EMT ha fet un intens treball d’apropar-se al públic a través de les xarxes socials de l’Àrea de Mobilitat de l’Ajuntament, fet que està donant els seus fruits i que per aquest motiu s’ha vist la necessitat de millorar l’aplicació. Així actualment sónmés de 900 els seguidors a twitter i més de 400 a facebook. També a youtube es pengen vídeos continuadament de les accions que es duen a terme. Actualment hi ha uns 40 vídeos i un total de 2.500 visualitzacions. En el cas d’avui també s’ha fet un video informatiu: https://youtu.be/HiLcFuZdjTE

 

 

Tarragona, 23 de març de 2015