Premis mobilicat 2020

 

 aaa

aaa

L’EMT DE TARRAGONA REP, JUNTAMENT AMB ALTRES ENTITATS DEL TRANSPORT PÚBLIC CATALÀ, EL PREMI D’HONOR MOBILICAT 2020

El premi ha volgut reconèixer, enguany, la tasca realitzada per les empreses de transport públic durant la pandèmia de la Covid-19

La revista MobiliCat, que edita l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), ha entregat aquest dijous al migdia els Premis MobiliCat 2020. En aquesta edició, realitzada en directe per Youtube i marcada per la pandèmia pel coronavirus, AMTU ha volgut reconèixer la tasca realitzada pel sector del transport públic de Catalunya per garantir el transport com a servei públic essencial. L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) ha estat una de les entitats en rebre aquest premi coral en un acte presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet.
En declaracions del president de l’EMT, Jordi Fortuny, “aquest premi ens anima a seguir treballant amb elevats estàndards de prevenció i seguretat. En els darrers mesos hem doblat esforços per tal de mantenir el servei amb les noves i necessàries condicions a què ens obliga aquesta situació. Tot això ha estat possible gràcies a l’esforç i la dedicació de tot el personal de l’EMT”.
Aquests esforços contemplen, a més, i entre altes mesures, la reducció de l’aforament permès als vehicles al 50%, la instal·lació de dispensadors de gel hidroalcohòlic, la obligatorietat de dur mascareta, així com la col·locació de mampares separadores entre el conductor i els usuaris.
Jordi Dies, gerent de l’EMT, ha recollit el premi en representació dels treballadors i treballadores de l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona.

Podeu consultar tota la informació sobre els Premis MobiliCAt 2020 en aquest enllaç.

Tarragona 17 de desembre de 2020