Modificació horaris L13 per adaptar-los a les entrades sortides dels centres escolars

L’EMT MODIFICA ELS HORARIS DE LA L13 PER ADAPTAR-LOS MILLOR A LES ENTRADES I SORTIDES DELS CENTRES ESCOLARS

El canvi es farà efectiu el proper dilluns 17 de maig

 

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha modificat els horaris de la línia 13 que fa el recorregut Entrepins – Passeig de les Palmeres. Els canvis afecten, principalment, als horaris de matí i migdia i s’han fet amb l’objectiu d’adaptar-los millor a les entrades i sortides dels centres escolars. El canvi es farà efectiu el proper dilluns 17 de maig.

En aquest sentit, les sortides d’Entrepins de les 07:41, 8:45 i 9:45 h s’avancen a les 07:20, les 08:20 i les 9:32 h, respectivament. D’aquesta manera, la freqüència de pas permet l’arribada a temps als centres escolars que obren a les 8:00, les 9:00 i les 10:00 hores.

En sentit contrari, també es modifiquen algunes sortides des del Passeig de les Palmeres per tal que els usuaris tinguin temps suficient d’arribar a la parada un cop acabades les classes.  Els autobusos que surten ara a les 14:38 i a les 17:03 es retarden fins les 14:40 i les 17:20 h, respectivament.

Segons Jordi Fortuny, el transport públic municipal “és un servei ciutadà i hem de garantir que s’adapta a les necessitats de la població per tal d’oferir la màxima qualitat possible”.

La modificació de la L13 sorgeix després d’una reunió entre la Federació de Veïns de Llevant i els responsables de l’EMT, on es va exposar la necessitat d’adaptar la línia a les condicions d’ús dels veïns i veïnes de la zona, principals usuaris de la mateixa.