L’Empresa Municipal de Transport incrementa els usuaris “Molt Satisfets”

 

 

L’EMPRESA MUNICIPAL DE TRANSPORTS INCREMENTA ELS USUARIS “MOLT SATISFETS”

En els resultats de l’última enquesta de satisfacció la valoració global del servei supera el 8 de nota mitjana


 

L’Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona (EMT)  ha millorat la valoració global dels usuaris en l’última enquesta de satisfacció, registrant un augment considerable en el client Molt Satisfet (9-10) i superant un 6,7% les dades de l’any 2016. Respecte a les valoracions d’aspectes referents al funcionament del servei (horaris, puntualitat, freqüències, parades, bitllets i abonaments), s’ha millorat considerablement vers l’any anterior, un 0,23%, pujant la nota mitjana a 8,07. Tan sols es registra una davallada en la freqüència de pas, que ha baixat en un 0,3%. L’enquesta, realitzada per l’empresa Ceres, es va dur a terme a les línies 6, 54, 8, 21 i 11, referents del servei a les zones de Ponent, centre i Llevant.

Respecte a les valoracions sobre accessibilitat, neteja o comoditat dels autobusos, l’enquesta reflecteix que s’ha millorat en tots els ítems, especialment la neteja, comoditat i confort. Els usuaris donen una nota mitjana de 8,18, que representa un augment respecte de l’any anterior del 0,27%. Els usuaris també han valorat positivament els indicadors relacionats amb les parades, millorant en quasi tots els aspectes excepte en els panells lluminosos. La nota mitjana ha estat de 7,83, el que significa un augment vers l’any anterior del 0,21%.

Cal afegir igualment que hi ha hagut un augment molt significatiu en la valoració del tracte i atenció als centres d’atenció al client, així com en la forma de conducció dels conductors. La nota mitjana és de 8,43, el que representa un augment del 0,30% respecte l’any 2016. La presidenta de l’EMT, Begoña Floria, s’ha mostrat contenta amb els resultats de l’enquesta, que ha qualificat d’ “eina imprescindible per anar assolint el millor servei possible, en un element fonamental de cohesió als barris com és el transport públic”.

 

Per primera vegada s’ha inclòs en les enquestes la valoració de les zones de Llevant i Centre de Tarragona, a part de les que es feien de la L6 i la L54 que uneixen la zona de Ponent amb Sant Pere i Sant Pau. D’aquesta manera podem fer una valoració més global del servei, encara que per ara, i fins la següent enquesta, només podem comparar les L6 i L54 que son les que habitualment s’enquestaven. Seguidament adjuntem l’última enquesta i l’anterior de 2016.

Enquesta de 2016 Aquí 

Enquesta 1er semestre 2017 Aquí 

Tarragona, 6 de novembre de 2017