‘L’EMT a les escoles’, nou projecte educatiu

 

‘L’EMT A LES ESCOLES’, NOU PROJECTE EDUCATIU PER FOMENTAR L’ÚS DEL TRANSPORT PÚBLIC


 

Aquest matí ha arrencat el nou projecte educatiu “l’EMT a les escoles” que impulsa l’Empresa Municipal de Transports amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Educació per donar a conèixer entre els alumnes de 6è de primària el funcionament del servei públic de bus i fomentar-ne l’ús.

 

L’activitat es realitzarà als centres educatius on es desplaçarà un dels busos de la flota municipal i en el seu interior s’hi instal·laran els i les alumnes per assistir a una classe d’una hora de durada.

 

Les sessions aniran a càrrec de conductors voluntaris que explicaran als estudiants com és un autobús i com funciona, com han de planificar les seves rutes i els diferents suports que tenen per informar-se, quins tipus de targetes existeixen i com fer un bon ús d’elles i reflexionar respecte a l’ús que s’ha de fer del bus i la importància del civisme.

 

Els tallers es realitzaran a tots els alumnes de 6è de primària de la ciutat. Aquesta setmana s’inicia el projecte a les escoles Mediterrani i Ponent i anirà itinerant per tots els centres educatius.

Tarragona, 20 de març de 2018