Línies 21 i 23 a partir del 22/06/2020

DILLUNS S’ACTIVEN LES LÍNIES L21 I L23 DE L’EMT

________________________________________

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) activa les línies L21 i L23 el proper dilluns dia 22 de juny. El president de l’EMT, Jordi Fortuny, recorda que “portem setmanes treballant per restablir completament el servei i aquest és el pas definitiu per tenir totes les línies en actiu després de mesos de reestructuració del servei per fer front a les necessitats de prevenció i seguretat”.

La L21 uneix la part baixa de la ciutat amb el centre, la part alta i el CAP Muralles (L21), mentre que la L23 uneix també la part baixa amb l’Hospital Joan XXIII (L23). El proper dilluns s’activaran les línies amb els horaris d’estiu, igual que la resta de línies de l’EMT.

Per la seva banda, la L41, el recorregut de la qual s’havia modificat excepcionalment per unir la part baixa i l’Hospital Joan XXIII, recupera el seu recorregut habitual.

Cal recordar, que l’Empresa Municipal de Transports no admet encara l’aforament complet dels seus vehicles. Aquest està limitat de la següent manera:

- els vehicles de 12 metres permeten un aforament màxim de 40 persones, de 23 a 26 persones assegudes (segons el model de vehicle) i 17 persones dempeus.

- els vehicles articulats de 18 metres admetran un aforament màxim de 70 persones: 44 assegudes i 26 dempeus.
Podeu consultar el detall de totes les línies i horaris a www.emtanemambtu.cat
19/6/2020