Transport públic gratuït fins als 12 anys

EL TRANSPORT PÚBLIC DE TARRAGONA SERÀ GRATUÏT FINS ALS 12 ANYS

________________________________________

L’actual TTE (Targeta de Transport Escolar) continuarà funcionant per a la franja dels 13 als 16 anys

A partir d’avui dimecres, els escolars de 4 a 12 anys usuaris de la Targeta de Transport Escolar (TTE) passaran a ser usuaris de la T12 de l’Autoritat del Transport al Camp de Tarragona, una targeta que garanteix viatges il•limitats i gratuïts per als infants d’aquesta franja d’edat.
Per obtenir-la caldrà treure aquest títol de transport als Centres d’Atenció al Client que l’EMT té al carrer Soler núm. 4 i a l’Estació d’Autobusos, ubicada a la plaça Imperial Tarraco. No caldrà renovar-la anualment i restarà vigent fins que l’infant compleixi els 13 anys.
Segons Jordi Fortuny, president de l’EMT, aquesta mesura suposa “un pas més que ens referma en la voluntat de fer de Tarragona una ciutat més sostenible, cívica i amable. Millorar les condicions d’accés al servei públic de transport significa també millorar la qualitat de vida i la mobilitat de tots els ciutadans i ciutadanes de Tarragona”.
Dels 13 als 16 anys, es manté vigent l’actual Targeta de Transport Escolar, que té un preu de 10 euros l’any amb la novetat de que enguany serà valida tots els mesos (inclòs juliol i agost) i que, per tant, s’ha de renovar anualment.
Per a més informació sobre els títols de transport consulta www.emtanemambtu.cat

Tarragona, 1 de juliol 2020